Follow us
  >  O nama

O nama

Ko smo mi?

Advokatska kancelarija Momčilović se nalazi na beogradskoj opštini Voždovac u tržno-poslovnom centru Banjica.

Cilj naše advokatske kancelarije je da stručno i predano pružimo kompanijama i fizičkim licima sveobuhvatne pravne savete, kao i da ih zastupamo, pružajući im tako pomoć koja im je potrebna u složenom pravnom svetu. Na našoj adresi ćete naći advokata za privredno pravo, savetovaće Vas advokat za nepokretnosti, odnosno svoje znanje i iskustvo u raznim vrstama postupaka pred sudovima i drugim institucijama pružiće Vam advokat koji se bavi pretežno upravnim ili parničnim postupcima. Klijentima pružamo pravne usluge u mnogobrojnim oblastima prava pred domaćim i međunarodnim institucijama uz praktična i savremena rešenja pravnih pitanja.

 

Spisak članova našeg tima možete pronaći u odeljku „Tim“ dok sve aktuelnosti u pravnom svetu koje pomno pratimo, kao i naše pravne stavove, ali i događaje na kojima učestvujemo možete pogledati u odeljku „Aktuelnosti“.

 

Visok profesionalni nivo rada omogućen je kontinuiranim usavršavanjem u zemlji i inostranstvu. Naš pravni tim redovno učestvuje na stručnim, akademskim i praktičnim dešavanjima kako bismo uvek bili u mogućnosti da profesionalno i inovativno savetujemo naše klijente.

 

Klijentima pružamo pravne usluge u mnogobrojnim oblastima prava pred domaćim i međunarodnim institucijama uz praktična i savremena rešenja pravnih pitanja. Pravne usluge i korespondencija sa klijentima se odvija u našoj kancelariji na srpskom, engleskom i nemačkom i ruskom jeziku.

 

Posebno oformljen tim stručnjaka čini German desk koji čine pravnici koji svojim posebnim znanjima, iskustvom i kompetencijama savetuju i zastupaju klijente sa nemačkog govornog područja u vezi sa njihovim pravnim pitanjima i poslovanjem u Srbiji i jurisdikcijama jugoistočne Evrope. Osim na našem sajtu, aktuelna dešavanja u vezi sa našim radom kada je u pitanje pružanje pravnih usluga na nemačkom govornom području možete pronaći i na sajtu Anwalt.de.

 

Stalni smo član smo Nemačko-srpske privredna komora (AHK Srbija) kao i član Pravnog odbora ove komore.

 

Naš doprinos na portalu Experten-Branchenbuch.de možete pogledti ovde.		
Advokatska kancelarija Momčilović

Iskustva klijenata

"Na ovoj adresi sam svaki put dobio veoma stručan i precizan pravni savet. Bilo da je u pitanju kompleksan zahtev ili usputno pitanje, pristup je izuzetno profesionalan i posvećen. Od upita do realizacije cilja sa njim je put veoma kratak i jednostavan."

Iskustva klijenata

"Ovi advokati su uvek dostupni za kompetentan pravni savet i spremni da izdvoje vreme da saslušaju klijenta. Ukazano poverenje su maksimalno opravdali u veoma kratkom roku."

Iskustva klijenata

"U advokatskoj kancelariji Momčilović sam dobila uvek brz i precizan odgovor na svako moje pitanje u vezi sa ostvarivanjem mojih prava. Veoma profesionalan pristup poslu i stalna dostupnost i posvećenost interesima klijenta je ono što ovaj tim stavlja na prvo mesto."

  • Miloš Nikolić

  • Mina Petković

  • Jelena Simović